o

Naturvejleder i og udenfor Zoo

Udgangspunktet for naturvejledningen i Zoo er at skabe en forståelse af naturen som en helhed, uanset hvor på kloden naturen befinder sig. Denne helhed kobler vi sammen med nærheden med levende dyr, Zoologisk Have som institution samt den danske natur.
Eksempler på temaer kan være ”Fra jord til bord”, ”Dyreliv i vandhuller” eller arbejdet med Zoologisk Haves naturbevarelsesprojekt med danske frøer og padder.

Forløb hos Naturvejlederne i Zoo kan foregå på Naturbasen, som er en udendørs formidlingsplatform, eller ude i haven ved relevante anlæg og dyr. Fælles for al undervisning hos os er, at det foregår udenfor i al slags vejr.
Ud over forløbene i Zoo tager naturvejlederne også gerne på ture ud i naturen med skoler, dagtilbud og institutioner.

Her kan vi understøtte igangværende undervisningsforløb, vejlede om naturen netop nu eller om andre konkrete emner.

Har du lyst til at høre nærmere om tilbuddet, eller har du forslag eller ideer til naturaktiviteter enten i Zoo eller ude i naturen, så kontakt naturvejleder Eddie Bach på eb@zoo.dk.

Naturvejledning koster som udgangspunkt DKK 500 i administrations- og undervisningsgebyr for vuggestuer, dagplejegrupper og børnehaver (1 times forløb), samt DKK 750 i administrations- og undervisningsgebyr for specialinstitutioner, SFO og folkeskoler (1 1/2 times forløb). Maks 20 børn pr. forløb. Prisen forudsætter at der er betalt entre til Zoo.

Tilbuddet kan også benyttes af folkeskoler, gymnasier og øvrige institutioner. Kontakt da Skoletjenesten Zoo på lob@zoo.dk