o

Workshoptilbud til dig og dit team

Zoo tilbyder nu at du og dit team kan deltage i tre spændende workshops, hvor selvudvikling, kommunikation og gruppedynamik er i højsædet. 

Udvikl dit team
Med København Zoos interne idékultur som springbræt, har I nu mulighed for at deltage i de coachingforløb, der er med til at danne fundament i virksomhedskulturen med høj grad af medarbejderinddragelse, medarbejderdrevet innovation og få bureaukratiske rammer.

”Når en gruppe medarbejdere har deltaget sammen i de tre workshops, giver det dem en god baggrund for at tale samme sprog i dagligdagen.”

Jesper Rasmussen, leder i Zoo.

Zoo har fået udviklet tre workshops, som de ansatte i Haven kan vælge at gennemføre for at udvikle og træne færdigheder, der kommer dem til gode i deres liv og som medarbejder på arbejdspladsen. Filosofien bag de tre workshops er at vi alle gør vores bedste, men at vi i livet har tilegnet os vaner og mønstre, der kan forhindre os i at opnå de resultater vi ønsker. Havde vi selv kunnet knække koden til at bryde disse mønstre, havde vi nok allerede gjort det.

Zoologisk Have tilbyder nu workshops, som vi med stor succes har benyttet her i Zoo. Du kan læse meget mere om indholdet på de tre workshops nedenfor.

Praktisk info:

Hvornår: efter ønske
Tid: aftales nærmere
Varighed: hver workshop har en varighed af 4 timer
Antal: max 12 personer
Pris: DKK 45.000
Inklusiv: 1 times formøde før hver workshop + 3 workshops af 4 timer

Er I gruppe på mere end 12 personer, kontakt da Salg & Booking med en forespørgsel.

Bemærk! De tre workshops foregår som udgangspunkt ikke i Zoo.

”Deltagerne har fået gode individuelle metoder til at håndtere dagligdagens konflikter, samt indsigt i egne styrker og svagheder og værktøjer til at arbejde videre med.”

Lars Holse, leder i Zoo

For mere information, kontakt Salg & Booking på booking@zoo.dk.


Kontakt Salg & Booking

Coach Allan Mæland

Allan Mæland har en baggrund som dyrepasser i forskellige zoologiske haver. Henover 20 år i denne branche skiftede hans fokus fra arbejdet med dyr til relationen mellem dyr og mennesker. Som dyrepasser oplevede han ofte, hvordan folk var bange for dyr, og tit i en sådan grad, at det ødelagde deres livskvalitet. Derfor fik han ideen til at uddanne sig som fobi-terapeut. 

Interessen for det menneskelige sind førte til et karriereskift og uddannelsen til coach og terapeut. Med København Zoos idékultur som springbræt arbejder Allan Mæland nu som terapeut og underviser i personlig udvikling i Zoo. 

“Jeg brænder for at støtte mennesker i deres udvikling - at stille spørgsmål, som kan vende ting lidt på hovedet, give indsigt og være drivkraft for, at noget nyt kan opstå.”

Allan Mæland

Coaching Zoo København

SELVINDSIGT, KOMMUNIKATION OG RUMMELIGHED

De tre workshops er tematiseret og bookes som en samlet pakke, der giver deltagerne bedst mulige redskaber til at udvikle sig og bryde dårlige vaner og mønstre på alle niveauer.

Læs mere om de tre forløb "Accept", "Tale" og "Vi" her.

Workshop 1: Accept (selvindsigt)

Vores erfaringer, vaner og mønstre har bragt os dertil, hvor vi er nu. Den eneste ulempe er, at vi på vores vej hertil har opsnappet og påtaget os nogle mønstre, væremåder og en adfærd, som i visse områder af vores liv, ikke får os "i mål". Det er som om, gamle strategier ikke længere virker, eller ikke er nok, og vi har en tendens til at begå samme fejl om og om igen. Trods gode intentioner, opnår vi ikke det ønskede resultat.

Det er på tide at trykke på "opdater" og tune dine færdigheder, så de passer ind i det liv, du lever her og nu. De strategier, du engang udtænkte eller praktiserede, skal måske justeres eller bruges på en helt ny måde?

I workshoppen støver vi de gamle strategier af, du lærer at blive bevidst om dine ubevidste reaktionsmønstre og får redskaber til at implementere de færdigheder, du ønsker i dit liv, på en konkret måde.

Vi arbejder med følgende redskaber:

 • Teori omkring hvordan hjernen virker - et enkelt overblik over hvordan hjernen kan styre os i en "forkert" retning.
 • ACT, accept- og commitment terapi. Vi sætter fokus på værdibaserede handlinger fremfor undgåelsesadfærd.
 • Værdier - hvad er dine personlige værdier.
 • Mindfulness - du lærer at håndtere udfordrende følelser og tanker på en konstruktiv og empatisk måde.
 • Psykologisk fleksibilitet fremfor rigiditet og begrænsende adfærd.
 • Styrkende overbevisninger fremfor begrænsende.

Intentionen med denne workshop er at deltagerne får indsigt i egne mønstre og vaner, og lærer at håndtere udfordrende situationer på en ny og mere hensigtmæssig måde. Ved at give slip på gamle mønstre, giver det adgang til nye handlemuligheder.

Workshop 2: Tale (kommunikation)

Kommunikation er allestedsnærværende, men det ikke at kommunikere er også en form for kommunikation. 

Konstruktiv og autentisk kommunikation er den direkte vej til at styrke relationer, reducere konflikter og skrue op for produktiviteten i en organisation, samtidig med man booster den mentale sundhed.

I denne workshop tager vi udgangspunkt i flere dimensioner - den dialog du har med andre, og den du har med dig selv. Hvad er det for tanker og overbevisninger, der får dig til at sige det, du gør, eller får dig til at holde dig tilbage og ikke få sagt det, du gerne ville. Hvad er det, der kommer fra de andre, som trigger dine mønstre - og hvad hører du dem egentlig sige. 

Vi tager udspring fra tesen "kvaliteten af dine relationer er lig med kvaliteten af din kommunikation". Vi skaber bevidsthed om, hvornår kommunikationen begrænser, og hvornår den styrker. 

Vi arbejder med følgende redskaber: 

 • Teoretisk viden om hjernen.
 • Kraftfulde versus begrænsende kommunikationsformer.
 • Mindfulness - at blive nærværende.
 • Den indre dialog - dine begrænsende overbevisninger.
 • Hamsterhjulet - når du kører i ring.
 • Implementering af nye vaner i hverdagen.

Intentionen med denne workshop er, at deltagerne bliver bevidste om deres måde at kommunikere på, og lærer at lytte fra en ny og mere konstruktiv vinkel. 

Workshop 3: Vi (rummelighed)

Vi indgår alle i  forskellige relationer i større eller mindre grad - kollegaer, venskaber, familie mv. Vi møder derfor måske også folk, vi ikke helt kan rumme, og vi oplever, at forskellighed ikke altid er en fordel. Vi spiller bedre med nogle end med andre og oplever, at andres gøren og laden kan være direkte demotiverende for ens egen energi.

I denne workshop arbejder vi med at kunne rumme hinanden, se de bedste intentioner hos andre mennesker, og at man rent faktisk kan lære noget om sig selv netop ved at betragte andre.

På workshoppen skaber vi en platform, hvorfra I som teammedlemmer kan styrke jeres relationer, reducere konflikter og skabe en hverdag, hvor I på en konstruktiv måde udnytter hinandens styrker og svagheder. 

Vi arbejder med følgende redskaber:

 • Enneagram - de harmoniske typer. Hvordan reagerer man under pres og hvad kan man lære af andre?
 • Mindfulness - at blive nærværende.
 • Skyggearbejde - hvad dømmer du andre for?
 • Praktiske øvelser - hvordan kan "leg" give indsigt?
 • Begrænsende overbevisninger.

Intentionen med denne workshop er at deltagerne opnår større rummelighed og forståelse for hinanden; at de ser hinandens potentialer og får skabt en dynamik, der giver ren synergisk effekt.

KONTAKT SALG & BOOKING

Vil du høre mere - eller booke de tre workshops til dit team, så kontakt Salg & Booking. 

Kontakt salg & booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Zoo på Linkedin