o

 

Nordisk aften

I det sene forår og i sommermånederne kan du og dine kollegaer opleve en stemningsfyldt og spændende aften i Zoos Ny Norden. Kom tæt på isbjørne og sæler, der boltrer sig i vandet, og se med, når de brune bjørne går på jagt efter føde. Gå en romantisk tur på træbroen, der er højt hævet over Ny Norden og blandt andet har udsigt til ulve, rensdyr og moskusokser.

På en aften i Ny Norden kan du invitere dine medarbejdere, kollegaer eller samarbejdspartnere med på en eksklusiv og fascinerende rejse med et særligt nordisk program. Via Zoomedarbejderes speaks og oplæg får I et fascinerende indblik i de nordiske dyrs dagligdag. I møder isbjørne, sæler, brune bjørne, ulve, moskusokser og rensdyr, og er med på første række, når dyrene bliver aktiveret ved for eksempel fodringer.

Desuden åbner Zoo op for et spændende værksted med et stort oplevelsesbord med skind og kranier fra nordens dyr, hvor man blandt andet kan klippe et arktisk landskab og støbe et ulvespor.
Zoo sætter den store, sorte gryde over og serverer en lækker vildsvinefrikassé.
I har hele aftenen for jer selv, hvor I på egen hånd går rundt til de forskellige dyr og aktiviteter.

Praktisk Info:

Hvornår: Aftales nærmere
Tid: Kl. 18.00-21.00 eller kl. 19.00-22.00 afhængig af Zoos åbningstid
Varighed: 3 timer
Antal: Min. 200 - max 700 personer
Pris: DKK 350 per voksen og DKK 250 per barn (3-11 år), dog minimum DKK 55.000 (inklusive vildsvinefrikassé)

Drikkevarer afregnes efter forbrug på aftenen.

*****
Tilkøb:

Isbjørneværksted:
Hvor lever isbjørnene i naturen? Hvordan holder isbjørnen varmen? Få svarene i isbjørneværkstedet, hvor du kan støbe en isbjørneklo, klippe din egen isbjørn eller måle dig med isbjørnene. Brug mikroskop og lup og undersøg også egenskaberne i isbjørnens fantastiske pels.

Træning:
Træning er en stor del af hverdagen i Zoo. Du får mulighed for at få et tæt indblik i træning af Zoos dyr, når brunbjørnene trænes.


Kontakt og booking