o

Dagsmøde med udsigt over Tasmanien

Når du skal holde møde, skal faciliteter og omgivelser være i orden. Zoo tilbyder centralt placerede lokaler i fantastiske omgivelser med gode oplevelser i vente.

HOLD MØDE MED UDSIGT TIL PUNGDYR
Med udsigt til Havens tasmanske pungdyr, tilbyder Zoo nu flotte lyse lokaler til afholdelse af møder. Lokalet er udstyret med skærm, så I kan koble Mac/PC til, og der ligger blokke og skriveredskaber klar til at få de gode ideer og aftaler ned på papir.
Zoo sørger for at rammerne er i orden, når I holder møde i Vombatten, og forplejning med bl.a. morgenbord og frokost er inkluderet i prisen. Dagen starter med morgenbord i Havens hyggelige café med udsigt til kamelerne. Frokosten er en picnickurv, og I har derfor mulighed for at nyde frokosten blandt nogle af Havens mange dyr.

KOMBINER DIT MØDE MED STORE OPLEVELSER
Adgang til Haven i løbet af dagen er inkluderet, så pauserne kan fx byde på en tur ned for at se Den Arktiske Ring eller en walk-and-talk rundt om Savannen.
Vil I udvide dagen med en minderig oplevelse, byder Zoo på mange spændende arrangementer. Book et af Zoos spændende foredrag, der drager paralleller mellem dyrenes verden og dagligdagen i en virksomhed, eller kom på en guidet tur med en af Havens dygtige formidlere.

PRAKTISK INFO:

PRIS: DKK 695 per person inkl. moms
FORPLEJNING: Morgenbord m. kaffe/te og frugt i Caféen ved kamelerne
Frokost, bestående af en picnickurv inkl. kildevand
Kaffe/te, vand, frugt og mandelhorn (stilles op inden mødestart)
Ramlösa og et udvalg af sodavand
Snacks og chokolade (BEMÆRK: afregnes efter forbrug)
INKLUSIV: Mødelokalet Vombatten med skærm (medbring selv PC/Mac), whiteboard, blokke og skriveredskaber fra kl. 8.30-16.00, samt adgang til Haven i almindelig åbningstid og forplejning efter beskrivelsen.

BEMÆRK: frokosten er en picnickurv, der skal afhentes i Caféen (kan gøres fra kl 12) og kan nydes i mødelokalet Vombatten eller ude i Haven.

Du kan downloade en pdf her med pakkepris- og indhold til afholdelse af møde i Vombatten. Her finder du også information om indholdet i picnickurven.

DU KAN ALLEREDE NU SE PRISER OG INDHOLD FOR DAGSMØDE I VOMBATTEN 2018.

Vil du booke eller høre mere om mulighederne for at holde møder i Zoo eller tilkøb af aktiviteter så kontakt Salg & Booking, der sidder klar til at besvare spørgsmål alle hverdage mellem kl. 9 og 16 på telefon 72 200 203. Du kan også sende en forespøgsel på mail til booking@zoo.dk.


Kontakt Salg & Booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin