o

Mødelokalet Vombatten i Zoo

MØDE BLANDT TASMANSKE DYR
Vombatten er Zoos nyeste mødelokale. Lokalet ligger placeret midt i Zoo på 1. sal med store vinduer, der giver et flot lysindfald og en helt særlig udsigt over det tasmanske område i Zoo. I har derfor mulighed for at holde øje med både tasmanske pungdjævle og kænguruer under kaffepausen. Lokalet er udstyret med skærm og whiteboard, således at alle kan følge med i dagsordenen og gode ideer kan visualiseres.
 

VOMBAT MØDEPAKKE
Når du booker et møde i vombatten, sker det som en samlet pakke hvor forplejning i løbet af dagen er med i prisen. I får blandt andet udleveret en picnickasse til frokost, så I har mulighed for at tage denne med ud i Haven og nyde den blandt de mange dyr i Zoo. Du kan læse meget mere om dagsmødepakken i Vombatten her.

MØDE OG TEAMBUILDING I ÉT
Når du holder møde i Zoo, er der samtidig masser af muligheder for at give dine medarbejdere eller partnere en anderledes oplevelse med på vejen. 

Zoologisk Have udbyder teambuilding, der drager paralleler mellem dyrenes og den menneskelige adfærd. Hør om kommunikation i flokken eller bliv klog på håndtering af forandringer og nye udfordringer
I har også mulighed for at fordybe jer i dyrenes verden og lade en af Havens dygtige formidlere tage jer med på en rundvisning til spændende historier om de mange dyr, eller prøve et møde med girafferne, hvor I får lov at være med til at fodre de langhalsede væsener.

PRAKTISK INFO

AREAL: Lunden 60 m2
KAPACITET: max 24 personer
TRÅDLØST NET: Ja
HANDIKAPVENLIGT: Nej
AV-FACILITETER: Skærm og whiteboard. Der medbringes egen PC/Mac
BEMÆRK: Havens møde- og selskabslokaler kan kun benyttes ved køb af mødepakke. Se her Zoos udvalg af mødepakker.

LYSE VELUDSTYREDE LOKALER - CENTRALT I BYEN
Zoo ligger centralt placeret og er let at komme til hvad end I kommer fra nær eller fjern, i bil eller med offentlig transport. En del af byens busser stopper tæt på indgangen og der forefindes parkeringspladser i området. Du kan læse mere om at finde vej til Zoo her. 

Er du interesseret i at høre mere om at holde møde eller arrangement i Zoo? Kontakt Salg & Booking på booking@zoo.dk med en forespørgsmål, eller ring på 72 200 203 alle hverdage mellem kl. 9 og 16. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at arrangere jeres næste møde.


Kontakt Salg & Booking

Oplev mødelokalet Vombatten

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

Følg Zoo på Linkedin