o

BILLETTER OG ÅRSKORT TIL PRIVATE

Læs mere

SKOLER, INSTITUTIONER OG VIRKSOMHEDER

Læs mere

PRISER

BILLETTER

BARN (3-11 ÅR) 100 KR.

VOKSEN* 180 KR. (*30. juni-12. august 195 KR.)

ZOO PLUS VOKSEN 239 KR. 

ZOO PLUS BARN 149 KR. 

BØRN UNDER 3 ÅR ER GRATIS

Du finder information om rabatter og særaftaler her. 

SKOLER OG INSTITUTIONER:

OBS! Ved køb af alle typer af billetter, skal dokumentation medbringes i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens kontor, som oplyser, at elever og undervisere mv. kommer fra den pågældende skole/institution. Oplys venligst også EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID. Du kan læse mere om særpriser, for skoler og institutioner, på billetter eller årskort her

ÅRSKORT

BARN (3-11 ÅR) 275 KR.

VOKSEN 440 KR.

PENSIONIST 360 KR.

BØRN UNDER 3 ÅR ER GRATIS


Du kan her læse meget mere om årskortet og de fordele, der medfølger.
Har du årskort, kan du logge ind her og se hvornår dit kort udløber og eventuelt forny det. 


Køb billet nu

SPRING KØEN OVER - KØB BILLET HJEMMEFRA ELLER PÅ MOBILEN

Du kan købe billet på forhånd hjemmefra på computeren eller mobilen. Du kan også købe på mobilen, når du står foran indgangen i Zoo, og derefter scanne og gå direkte i Zoo.

Du har også muligheden for at købe billet i én af Zoos tre billetautomater, der er placeret ude foran Zoos indgang, eller hos personalet i salget i indgangen. 

Køb billet hjemmefra

GYLDIGHED

HUSK: NÅR DU KØBER BILLETTEN ONLINE, ER DEN GYLDIG I ET HELT ÅR! 

Billetter købt online gælder til ét besøg inden for 12 måneder fra købsdatoen.

KØB MOBILBILLET

Køber du billet på mobilen, får du den tilsendt som download på telefonen. Når du ankommer til Zoo, kan du scanne den direkte fra din telefon. Der kan gå et par minutter, før mobilbillettens stregkode er aktiv.

Du kan også købe din billet på computeren eller i billetautomaten foran Zoo og derved springe køen ved billetlugen over.

VOKSEN 180 KR.* (*30. juni-12. august 195 KR.)

BARN (3-11 år) 100 KR.


Køb mobilbillet

RABATTER OG SÆRAFTALER

Zoo tilbyder en række særaftaler og rabatter til blandt andet grupper, firmaer, pressefolk og folk med handicap, som er i besiddelse af et ledsagerkortLæs om de forskellige muligheder nedenfor.

RABATTER OG SÆRAFTALER

Årskortdag - som årskortholder kan du tage en ven med i Zoo gratis
Datoerne for 2018 er 14. april, 9. juni og 22. september.

Gruppepris på billetter
Ved grupper på mindst 15 personer gives der 10 pct. grupperabat per billet; børne- eller voksenbilletter. Denne pris kan kun opnås ved samlet køb i Zoos hovedindgang.

Handicaphjælpere
Handicappede, der er i besiddelse af ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, ledsagerkort fra Dansk Blindesamfund eller Børneledsagerkort fra IBS (Invalideorganisationernes Brugerservice), skal ved køb af entrébillet eller årskort til den handicappede ikke betale entré til Zoo for den ledsagende hjælper.

DAZA (Danish Association of Zoos and Aquaria)
Zoo giver 10-15 pct. rabat på entréen til besøgende med gyldigt årskort til Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Randers Regnskov, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Odense Zoo, Aalborg Zoo eller Øresundsakvariet.

BonBon-Land
Zoo giver 10 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt Pink Plus sæsonkort fra BonBon-Land (gælder i 2018).

Odense Zoos Zooven-årskort
Årskortholdere, der kan fremvise et gyldigt Zooven-årskort fra Odense Zoo, får 50 pct. rabat på entréen (gælder i 2018).

Djurs Sommerland
Zoo giver 25 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Djurs Sommerland (gælder i 2018).

Sommerland Sjælland
Zoo giver 10 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Sommerland Sjælland (gælder i 2018).

Fårup Sommerland
Zoo giver 50 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Fårup Sommerland (gælder i 2018).

Randers Regnskov
Zoo giver 50 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Randers Regnskov (gælder i 2018).

Guider
Guider har gratis adgang til Zoo i selskab med en betalende gruppe ved forevisning af gyldigt guidekort fra IGC eller turistførerforeningen.

BEMÆRK: OVENSTÅENDE RABATTER KAN IKKE KOMBINERES

Journalister
Journalister med pressekort får gratis adgang til Zoo mod forudgående aftale og kun i pressefagligt øjemed. Adgang gives til kortholderen og gælder udelukkende for pressekort udstedt af DDF, DJ, M-FL, DP og Svenska Journalistforbundet. Pressekort udstedt af andre end de nævnte giver ikke gratis adgang til Zoo.

Kontakt presseansvarlig Jacob Munkholm Hoeck for nærmere aftale:
jmh@zoo.dk / 30 16 73 73

ÅRSKORT

Med et årskort har du fri adgang til Zoo 365 dage om året. Når du køber årskort, støtter du samtidig Zoos arbejde med at redde truede dyr i naturen.
Du får også 10 pct. rabat i Zoos restauranter og kiosker, rabat på indgangen til en række danske forlyster og meget mere.

Har du allerede årskort, sparer du penge ved at forny det, inden kortet udløber.

Årskort log ind

ÅRSKORTFORDELE

Som årskortholder kan du besøge Zoo hver eneste dag året rundt. Du støtter tilmed Zoos arbejde med dyrene i Haven og hjælper os med at bevare truede dyrearter i naturen.

Du får derudover:

 • tre stemningsfulde arrangementer, hvor du kan medbringe en gæst gratis. Datoerne for 2018 er 14. april, 9. juni og 22. september.
 • magasinet Zoonyt tilsendt fire gange om året
 • digitalt Zoonyt med masser af ekstramateriale
 • 10 pct. rabat på de fleste varer i Zoobutikken samt i restauranter, kiosker og spisesteder i Zoo. Der gives ikke rabat på menuer, nedsatte varer og på bookede selskaber
 • tilbud om rundvisninger, rejser og foredrag
 • 50 pct. rabat på entrébilletten i Odense Zoo i 2018
 • 50 pct. rabat på entrébilletten til Randers Regnskov i 2018
 • 10-15 pct. rabat på billetten til en række dyre- og forlystelsesparker:
  Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Aalborg Zoo og Øresundsakvariet.
 • 25 pct. rabat på endagsbilletten til Djurs Sommerland i 2018
  (der skal fremvises gyldigt billede-ID sammen med årskortet for at opnå rabatten)
 • 10 pct. rabat på entrébilletten til BonBon-Land i 2018
 • 10 pct. rabat på entrébilletten til Sommerland Sjælland i 2018
 • 50 pct. rabat på entrébilletten til Fårup Sommerland i 2018

 

PRISER

VOKSEN DKK 440 (fornyelse af årskort DKK 385*)    

BARN (3-11 år) DKK 275 (fornyelse af årskort DKK 220*)

PENSIONIST DKK 360 (fornyelse af årskort DKK 305*)

*Bemærk at fornyelsesprisen forudsætter betaling inden udløb af årskortet.


Køb årskort til Zoo

Køb årskort og modregn din entrébillet

Køber du et årskort efter dit besøg i Zoo, modregner vi prisen for din billet. Denne modregning gælder i fem dage fra og med dagen for dit besøg. Du skal blot huske at gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer, før du betaler i webshoppen. Du kan også møde personligt op i Zoos årskortsalg med din billet. Vi modregner én billet per årskort.

Bemærk, at prisen for en almindelig voksenbillet kun kan modregnes, hvis du køber et voksenårskort eller et pensionistårskort. En almindelig børnebillet modregnes ved køb af et børneårskort. En voksenbillet modregnes således ikke ved køb af et børneårskort. Billetter købt med rabat kan ikke fratrækkes ved køb af et årskort.

PRISER EFTER MODREGNING AF BILLET

VOKSEN  DKK 260

BARN (3-11 år) DKK 175

PENSIONIST  DKK 180 


Køb årskort

Vil du give et årskort som gave?

Ønsker du at give et årskort som gave, anbefaler vi at du køber et gavekort, som efterfølgende kan veksles til et årskort. Årskortet er gyldigt ét år fra den dag, gavekortet indløses til et årskort.

Køber du i stedet et færdigt udstedt årskort, så gælder årskortet ét år fra købsdato, uanset hvornår modtager tager det i brug første gang.

Du kan købe et gavekort i Zoos hovedindgang eller i webshoppen her på zoo.dk.


Køb gavekort til Zoo

ÅRSKORTBETINGELSER

Årskortet er personligt
Årskortet er påtrykt dit navn samt medlems- og kortnummer og kan ikke benyttes af andre end kortholder. I billetsalget får du taget et billede, der printes på kortet. Ved indgang til Zoo vises dit billede på en skærm, der er synlig for Zoos kontrollører, som derved kan identificere dig som rette indehaver af årskortet. Årskortholderen kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation. Ønsker du ikke billede på dit kort, vil du blive bedt om at fremvise anden billedlegitimation, hver gang du besøger Zoo. 

Årskortet er gyldigt 1 år fra købsdatoen
Årskortet giver gratis adgang til Zoo alle årets dage og gælder ét år fra købsdatoen. Ved løbende fornyelse er kortet gyldigt ét år fra det tidligere årskorts udløb. Du kan altid  tjekke udløbsdatoen på dit årskort på zoo.dk.

Der er kun gratis adgang til Zoo mod forevisning af gyldigt årskort
Glemmer du dit årskort, kan du, forudsat at vi kan finde dig i systemet, komme i Zoo ved at betale et administrationsgebyr på DKK 40.

Medlemskabet er bindende
Købte årskort refunderes ikke. Hvis der er udstedt to årskort i samme navn, refunderes det ene naturligvis, såfremt det ikke har været benyttet. Såfremt du er tilmeldt betalingsservice og ønsker at afmelde betalingen, gør vi opmærksom på, at dette skal ske direkte til banken SENEST den 7. i forfaldsmåneden. Overskrides denne dato, kan periodens betaling ikke afvises/refunderes.

Der anføres ikke længere udløbsdato på kortene
Der udsendes som vanligt fornyelsesopkrævning i god tid inden udløb, og kortene opdateres løbende, når betaling er registreret. Den besparelse, Zoo opnår ved dette, anvendes på dyrene og aktiviteter for Havens gæster. Kontroller din kortstatus ved at logge ind på forsiden af zoo.dk.

Mistede, beskadigede og tabte årskort erstattes ikke
Du kan købe et erstatningskort for DKK 50, når du har fået spærret det tidligere kort.
Årskort spærres ved telefonisk henvendelse til Zoo på telefon 72 200 200 eller på mail til zoo@zoo.dk

Inddragelse af årskortet
Dit årskort er strengt personligt og må kun anvendes af dig selv. Som kortholder bærer du alene ansvaret for, at kortet benyttes retsmæssigt. Anvendes kortet af en anden, vil dette blive betragtet som misbrug af årskortet, hvilket medfører øjeblikkelig inddragelse af årskortet og ophør af dit medlemskab. Zoologisk Have forbeholder sig desuden ret til uden varsel at inddrage et årskort, hvis årskortholderen udviser uacceptabel opførsel i Haven.

Pensionistrabat på årskort
Folkepensionister, førtidspensionister og efterlønsmodtagere kan købe årskort med rabat. I de sidste to tilfælde, skal du på forlangende kunne dokumentere, at du er førtidspensionist eller modtager af efterløn.

Accept af Zoos medlemsbetingelser 
Når du bruger dit årskort, accepterer du samtidig ovenstående betingelser. Zoo forbeholder sig ret til at ændre medlemsbetingelserne. Ændrede medlemsbetingelser bekendtgøres på zoo.dk og gennem Zoonyt.

Adresseændring 
Foretag adresseændring til dit årskort ved at logge ind med dit årskortnummer (medlemsnummer uden evt. foranstillede nuller) og postnummer på forsiden af zoo.dk.

Tilmelding til PBS
Tilmelder du din betaling til PBS, skal du bruge følgende numre:
Dit medlemsnummer (står på dit årskort)
Zoos PBS-nummer 00839760 og
Zoos debitor gruppenummer 00202 

Såfremt du er tilmeldt betalingsservice og ønsker at afmelde betalingen, gør vi opmærksom på, at dette skal ske direkte til banken SENEST den 7. i forfaldsmåneden. Overskrides denne dato, kan periodens betaling ikke afvises/refunderes.

Spørgsmål 
Spørgsmål vedrørende årskort rettes skriftligt eller telefonisk til:
Zoologisk Have
Telefon 72 200 200  
Mail billet@zoo.dk 

SKOLER, INSTITUTIONER OG FIRMAER


Firmaer og skoler kan købe billetter til reduceret pris. Institutioner kan få udstedt et fælles årskort, der gælder til beboerne og de medarbejdere, som er på arbejde den dag, I vælger at tage i Zoo. 

SKOLEKORT- OG BILLETTER

OBS. GENERELT FOR SKOLEBILLETTER 

Ved køb af alle typer af billetter skal dokumentation medbringes i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens kontor, som oplyser, at elever og undervisere kommer fra den pågældende skole. 

Oplys venligst også EAN. 

For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID. 

OBS. GENERELT FOR KORT 

Medbring kort og udfyldt blanket (fås på eget kontor, der kan hente blanketter i ZOO)

SKOLEBILLETTER

Skolebilletter kan kun købes på hverdage og ikke i skolernes sommerferie (i 2018 i perioden fra 30/06 - 12/08)

Vær venligst opmærksom på, at dette ikke gælder SFO'er, medmindre man har en undervisningsaftale og besøget er i skoleregi. 

VUC-klasser under folkeskolen eller gymnasiale uddannelser kan ved undervisningsaftale med Skoletjenesten også komme ind til skolebillet.

SKOLEKORT

Folke- og ungdomsskoler, der varetager undervisning af børn og unge, der indgår under Folkeskoleloven, kan vælge at købe et skolekort til ZOO. 

PRIS: DKK 25 pr. elev indskrevet i skolen (0.-9. klasse) - dog minimum DKK 1.875.

Skolens SFO er omfattet af skolekortet, der er gældende for samtlige af skolens elever, skolens lærere og pædagoger på alle skoledage i ZOOs almindelige åbningstid. 

Det er desuden muligt for SFO'ens børn at besøge ZOO på hverdage i efterårsferien og i vinterferien. 

KØB AF SKOLEKORT: Send mail til billet@zoo.dk for at købe skolekort. 

Oplys venligst EAN. 

For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der desuden være påtegnet et bruger-ID. 

BEMÆRK: 

 • Kortet gælder ikke på lør-/søn- og helligdage
 • Skolekort gælder fra udstedelsesdagen  og et år frem
 • Skolekort gælder ikke i skolernes sommerferie (i 2018 kan kortet ikke anvendes i perioden fra 30/06 - 12/08) 
 • Maksimum én underviser eller pædagog pr. otte elever - undervisere derudover skal betale fuld pris** 

INSTITUTIONSKORT OG BILLETTER

OBS! Ved køb af billetter med EAN-nummer er det nødvendigt at medbringe legitimation i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens eller institutionens kontor, som oplyser, at elever og undervisere kommer fra den pågældende skole/institution. Oplys venligst også EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune, skal der desuden være påtegnet et bruger-ID.

Institutioner kan købe institutionskort til ZOO. Kortet gælder i et år fra udstedelsesdagen og giver adgang for det antal voksne og børn, kortet er udstedt til eller færre personer. 

Prisen på institutionskortet afhænger af det antal voksne og børn, der skal benytte kortet. Skal kortet eksempelvis gælde to voksne, er prisen DKK 4.400. 

PRIS PER PERSON: 

Voksen DKK 440
Pensionist DKK 360
Barn (3-11 år) DKK 275

BETINGELSER FOR INSTITUTIONSKORT

Institutionskortet benyttes én gang per dag og kun på hverdage. Kortet må  kun anvendes i arbejdsmæssig sammenhæng og inddrages ved misbrug. 

Kortet er kun gyldigt til den institution, hvortil kortet er udstedt. Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner. Heller ej til institutioner med samme områdeledelse. Det er derfor udelukkende den institution, hvis adresse, der er tilknyttet medlemskabet, som kan anvende kortet. 

ZOO udsteder ikke institutionskort til institutioner uden fast defineret brugergruppe, som for eksempel væresteder, settlementer, beboergrupper, familieteams, legestuer og lignende. 

Særligt for Københavns Kommune: Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner i samme klyngeledelse. 

KØB AF INSTITUTIONSKORT: Send en mail til billet@zoo.dk og oplys venligst institutionsinfo, antal personer kortet skal gælde til og EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der også fremgå et bruger-ID. 

Institutionskort kan også købes på årskortkontoret i ZOO på alle hverdage indtil en halv time før ZOO lukker. I sommerferieperioden, hvor ZOO har åbent til kl. 20, kan institutionskort købes på hverdage i tidsrummet kl. 10-17.30. 

Ved køb af institutionskort medbringes dokumentation i form af et brev med stempel og underskrift fra institutionens kontor, som oplyser, at pædagoger eller personale kommer fra den pågældende institution. Oplys venligst EAN-nummer, hvis der skal sendes faktura. 

Kontakt os på mail billet@zoo.dk eller ved fremmøde i åbningstiden:

Zoologisk Have 

Roskildevej 38 

2000 Frederiksberg 

BILLETTER TIL INSTITUTIONER 

Der findes ikke særpriser på billetter til institutioner, men er I en gruppe på min. 15 personer (børn og voksne), kan I få grupperabat på 10% ved samlet køb af billetter i det fysiske salg i indgangen.   

INSTITUTIONER Elev Underviser
Daginstitution DKK 100* DKK 180*
Institutionskort DKK 275 (3-11 år) DKK 440
FOLKESKOLER (0.-10. KLASSE) Elev Underviser
Skolekort DKK 25
Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
UNGDOMSUDDANNELSER OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Elev Underviser
Gymnasiale uddannelser (STX, HF, HTX, HHX) Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
Voksne elever*** Billet DKK 180* DKK 180*
Voksne elever*** Aftale med Skoletjeneste, Skolebillet DKK 40 DKK 40 pr. 8. elev., fuld pris derover**
Pædagog- og lærerseminarstuderende med Skoletjeneste-aftale DKK 0 DKK 0

* Min. 15 personer (børn og voksne) kan få grupperabat på 10% ved samlet køb af billetter i det fysiske salg i indgangen. 

** Der kan dispenseres ved flere lærere til denne pris og ved specialklasser, hvor der medbringes skriftlig dokumentation herom fra skolekontoret. 

*** Erhvervsuddannelser, tekniske og grafiske skoler, dyrepasserelever, landbrugsskoler, social- og sundhedsuddannelser, sprogcentre, korte STU, CSU, mellem og lange videregående uddannelser (inkl. biologi og dyrlægestuderende) med flere.