o

Polterabend med pukkeldyr

Denne vare kan betales med Go Dream gavekort.

Vælg den dato du vil deltage.

Efter du har valgt dato, skal du vælge hvilket tidspunkt du vil deltage.


Ekstra billetter

Her kan du købe ekstra billetter

Ekstra person
DKK 155
Ekstra person
Normal pris

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverSkal din ven eller veninde snart giftes, så hold polterabend i København helt tæt på kamelerne! 

Lær, hvordan I får pukkeldyrene til at samarbejde, og vær med til at træne dem, så det ikke er den kommende brud eller gom der får 'på puklen', når han/hun senere skal på kamelridt.

Jeres polterabend starter klokken 11, hvor I mødes med en zoomedarbejder ved Zoos hovedindgang. Herefter går I hen til kamelanlægget, hvor I får lov at opleve og hjælpe med til at træne en kamel. Hvad træningen præcist går ud på, er forskelligt fra dag til dag. Men vær for eksempel med til at kalde kamelerne til jer, undersøge deres tænder og fødder for skader, og få dem til at lægge sig ned.

 

kamelridning polterabendkameler

Når I har lært de store dyr at kende, kan bruden eller gommen komme på en ridetur højt til vejrs på en af kamelerne. Hvis han eller hun tør!

Kl. 11.45 bliver I sluppet løs i Zoo med en zoodyst, poletter til Zootårnet og mousserende vin. I vil opleve Zoo på en anderledes, udfordrende og aktiv måde, når I bliver stillet over for en række sjove og lærerige opgaver, der skal løses for at nå frem til svaret på den endelige gåde. 
Efter dysten kan I tage en tur op i Zoos legendariske vartegn, Zootårnet. Herfra kan I nyde den betagende udsigt over hele København, mens I nyder et glas mousserende vin. Herefter har I mulighed for at tilbringe resten af dagen i Zoo.

I kan også vælge en anden rækkefølge for aktiviteterne, hvis det passer jer bedre.

Grundprisen er 2.250 kr. og er for 10 personer - yderligere deltagere koster 155 kr. pr. person

Tak!

Gå til Arrangementer