Zebrafinke

Fakta

Dansk navn

Zebrafinke

Engelsk navn

Zebra Finch

Videnskabeligt navn

Taeniopygia guttata

Udbredelse/levested

Savanne og buskland. Udbredt i Australien, indført i Indonesien. Udbredt i domesticeret form i hele verden.

Vægt

12 gram

Højde/længde

10-11 cm

Levealder

2-3 år (5-7 år i fangenskab)

Rugetid

2 uger

Antal unger

4-6 æg (normalt 5 æg)

Kønsmoden

2,5-3 måneder

Føde

Primært frø, men også frugter, grøntsager og insekter.

Horisontal Navigation

Zoologisk Have - Roskildevej 32 - DK-2000 Frederiksberg - Tlf.: 72 200 200 - E-mail: zoo@zoo.dk
Copyright © 2008 København Zoo. Alle rettigheder er beskyttede. Juridiske forbehold
Zoo.dk anvender cookies til at forbedre oplevelsen af websitet samt til optimering af webshop og digital markedsføring