Rødøret bulbul

Fakta

Dansk navn

Rødøret bulbul

Engelsk navn

Red-whiskered Bulbul

Videnskabeligt navn

Pycnonotus jocosus

Udbredelse/levested

Åben skov, haver, frugtplantager samt buske ved opdyrkede områder og landsbyer. Udbredt i Indien, Bangladesh, Bhutan, Nepal, Malakka (Malaysia), Indokina, Kina.

Vægt

Højde/længde

ca. 20 cm

Levealder

Drægtighed/rugetid

14-15 dage

Antal unger

2-4 æg

Kønsmoden

Føde

Frugter, bær, edderkopper, insekter og larver. Til tider nektar og blomsterknupper.

Rødøret bulbul: Foto Michael Michaelsen

Horisontal Navigation

Zoologisk Have - Roskildevej 32 - DK-2000 Frederiksberg - Tlf.: 72 200 200 - E-mail: zoo@zoo.dk
Copyright © 2008 København Zoo. Alle rettigheder er beskyttede. Juridiske forbehold
Zoo.dk anvender cookies til at forbedre oplevelsen af websitet samt til optimering af webshop og digital markedsføring