Blåisset flagermuspapegøje

Fakta

Dansk navn

Blåisset flagermuspapegøje

Engelsk navn

Blue-crowned parrot

Videnskabeligt navn

Loriculus galgulus

Udbredelse/levested

Skov, plantager, sumpområder, mangrover, haver med træer. Udbredt i Sydthailand, Vestmalaysia, Singapore, Sumatra (samt omgivende øer), Borneo (samt omgivende øer) og Vestjava.

Vægt

22-35 gram

Højde/længde

12 cm

Levealder

Maksimalt 15 år i fangenskab

Rugetid

Antal unger

3 æg

Kønsmoden

Føde

Frugter: figner, durian og oliepalme-frugter; desuden blomster, knopper, nødder og frø.

Blåisset flagermudpapagøje: Foto Janne Elmelund

Horisontal Navigation

Zoologisk Have - Roskildevej 32 - DK-2000 Frederiksberg - Tlf.: 72 200 200 - E-mail: zoo@zoo.dk
Copyright © 2008 København Zoo. Alle rettigheder er beskyttede. Juridiske forbehold
Zoo.dk anvender cookies til at forbedre oplevelsen af websitet samt til optimering af webshop og digital markedsføring