Blåhovedet papagøjeamadine

Fakta

Dansk navn

Blåhovedet papegøjeamadine

Engelsk navn

Blue-faced parrot finch

Videnskabeligt navn

Erythrura trichroa

Udbredelse/levested

Mangrove, regnskov, buskland. Udbredt på Maluku (Indonesien), Celebes (Indonesien), Salomonøerne, Ny Guinea, Papua Ny Guinea, Vanuatu, Australske øer I Oceanien samt i Mikronesien.

Vægt

Højde/længde

12-12,5 cm

Levealder

Drægtighed/rugetid

12-14 dage

Antal unger

3-4 æg

Kønsmoden

Føde

Frugt, frø og insekter (bl.a. termitter)

Blåhovedet papegøjeamadine: Foto Michael Michaelsen

Horisontal Navigation

Zoologisk Have - Roskildevej 32 - DK-2000 Frederiksberg - Tlf.: 72 200 200 - E-mail: zoo@zoo.dk
Copyright © 2008 København Zoo. Alle rettigheder er beskyttede. Juridiske forbehold
Zoo.dk anvender cookies til at forbedre oplevelsen af websitet samt til optimering af webshop og digital markedsføring