Blågul ara

Fakta

Dansk navn

Blågul ara

Engelsk navn

Blue-and-yellow macaw

Videnskabeligt navn

Ara ararauna

Udbredelse/levested

Sæsonmæssigt oversvømmet tropisk skov, palmebevokset savanne og tropisk løvskov i Østpanama og den nordlige del af Sydamerika, dog ikke i Andesregionen.

Vægt

995-1380 gram

Højde/længde

86 cm

Levealder

ca. 33 år

Rugetid

24-26 dage

Antal unger

1-3 æg

Kønsmoden

Føde

Frø, nektar, frugt, bladstængler og palmenødder.

Blågul ara: Foto Thomas Jakobsen

Horisontal Navigation

Zoologisk Have - Roskildevej 32 - DK-2000 Frederiksberg - Tlf.: 72 200 200 - E-mail: zoo@zoo.dk
Copyright © 2008 København Zoo. Alle rettigheder er beskyttede. Juridiske forbehold
Zoo.dk anvender cookies til at forbedre oplevelsen af websitet samt til optimering af webshop og digital markedsføring